Livet på landet

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

Tarotkort...

Av Maria - 3 december 2009 20:31

... och möjlighet att spå sig,  hittade jag på Anna-Lenas sida.

Detta var vad jag fick till svar då jag drog tre kort och frågade om min arbetssituation...

  

Ditt utgångsläge:

Tornet (16): Detta kort handlar om förändringar som kommer utifrån. Drar du detta kort kan du inte längre hålla kvar det gamla, det kan vara yttre förändringar men också värderingar och föreställningar om en situation. Nu kastar universum ut dig från det torn du byggt, för att du ska göra en förändring. Det kan handla om att gå ur ett arbete, relation osv. Kortet visar något som plötsligt tar slut.  Något händer äntligen, om man tycker att man har stagnation i livet.

  

Möjligheter och risker:
Kejsaren (4): Detta kort står för fadern, manliga sidor i vår personlighet. Auktoriteten och får du upp detta kort kan du fråga dig själv; Hur hanterar jag dessa auktoriteter i mitt liv? Kortet handlar ofta om relationer till vår far, män, bröder, chefer etc.

  

Det som kommer:
Döden (13): En förändring, du har lämnat något bakom dig. Kortet är för det mesta positivt. Om du drar detta kort ställ dig frågan; Hur vågar jag släppa taget från saker som jag är klar med? T ex städa garderoben, rensa på alla plan både materiellt och känlsomässigt, vänner och bekanta etc. Detta kort kommer ofta upp i relationer och arbete. Kortet står för förändring, nya äventyr och att man lämnat något bakom sig som man inte längre behöver. Det handlar om att släppa gamla mönster och blockeringar för att kunna ta in nya saker.

Ja, vad säger man? Jobbar idag på ett gravvik som går ut någon gång under februari - och hur tolkar man vad som kommer att hända? Låter spännande i alla fall. Och Anna-Lenas sida kan varmt rekommenderas, där finns mycket spännande att läsa. (Och tack Anneli för tipset:)


 
 
Helena

Helena

4 december 2009 08:31

Hej hopp!
Jag ska kika in på Anna-Lena's sida vid senare tillfälle. Just nu ville jag bara kolla läget, att Rocknö-borna mådde gott och hade det bra! Glor oxå nyfiket efter både det ena (hunderiet...) och det andra (hästeriet...), om du förstår vad jag menar :) ?!
Ha nu en underbar fredag så hörs vi!
Kram från Helena och hela Queen Cobra-flocken!

http://pudelfnatt.wordpress.com

 
Pottipotti & Twix

Pottipotti & Twix

5 december 2009 13:03

God lördag Livet på landet!

Börjar först med att gratulera Twix Syrra på hennes 9 månaders dag, tänk vad fort tiden har gott! Twix är just nu ute och busarsamt nosar i snön... Han lär se härlig fin ut i pälsen för det snöar dessutom här och tempen ligger bara på 1,5 minusgrader... Snöbollen Twix :D

Javisst var den intressant och toppen att man kan spå sig och dessutom gratis...

Hoppas att ni har det bra annars! Glöm inte att kolla in tomten ;)

Kram från mig och brorsan Twix

http://pottipotti.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Torsdag 28 mars 15:39

Fick den av Susanne igår, så fin!

Av Maria - Torsdag 28 mars 15:38

? till alla er som öser mina små betraktelser!

Av Maria - Torsdag 28 mars 15:36

? hälsade jag på idag. Mamma på kyrkogården och pappa på boendet. Han var inget pigg, de tror att det är gikten som spökar. ...

Av Maria - Torsdag 28 mars 15:34

Idag tog vi oss över de vattensjuka hästhagarna till grusvägen upp till FUB-gården. Ingen jäkla lek, vill jag lova. Mestadels is och pulssnö och några strängar med lerigt grus. Det var pulsa som gällde. I en timme. Var rätt nöjd när jag kom hem se...

Av Maria - Torsdag 28 mars 15:28


? blir det nog bra!

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Skapa flashcards