Livet på landet

Alla inlägg under juli 2008

Av Maria - 1 juli 2008 23:47

Veterinärbesiktningen gick inte bra alls. Titti markerade på ett ben vid böjprovet, och det är ju egentligen inte konstigt eftersom hon stått rätt mycket sen sist, på grund av fången, men det var banne mig inte roligt. Som veterinären sa: Detta är läget för dagen, och vad det beror på kan man aldrig säga. Kan vara att hon stelnat till och inte rört sig som hon brukar. Men surt är det.

Och så Hurris - våran gentleman, visade sig markera ordentligt på 3 av 4 ben vid böjprovet, och veterinären sa att han inte kunde rekommendera honom ens till promenadridning (som vi gör idag) eftersom han markerade så rejält. Då blev jag riktigt, riktigt lessen. Kan ju inte köpa en häst för enbart sällskap. Men som vanligt så är det hjärtat som styr för mig - jag fattar inte att jag fäster mig så otroligt vid (nästan) alla djur jag skaffar...

Jag vet inte vad som händer med honom nu, men jag har sagt att han så gärna får stå kvar här hos oss då vi tycker så otroligt mycket om honom...

Han är en av de absolut finaste hästar jag nånsin träffat, och jag hade verkligen hoppats att han skulle få bli gammal (eller äldre;-) i våran ägo.

Återkommer när jag vet.

Av Maria - 1 juli 2008 23:41

Yabbiie!

Semester i morgon, i en och en halv vecka. Å vad jag ska njuta. Och finvädret tycks komma precis lagom.

På torsdag åker jag & tjejerna och en kompis och hennes grabbar på sedvanlig "husmorssemester" och i år går den till Ängskär. Tror det är sjunde året vi åker på minisemester ihop (tors-sön), och har alltid lika kul! Sol, bad, god mat & långa ljusa sommarkvällar på klipporna med ett glas vin lösandes världsproblem medan ungarna fiskar eller badar. Ska bli sååå kul!

Och ikväll kom lillasyster hem efter en vecka på Gotland hos kusin vitamin. Tror hon var glad att komma hem, hade nog längtat lite. Och vad hade inte jag gjort! Men nu är ordningen återställd och flocken är samlad igen;-)


Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards