Livet på landet

Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Maria - 22 juni 2008 22:25

Titti i flugmössa:



Hurris - vår stora fina (visst är han vacker!):



Och så Edwin - the one:


Fia

Av Maria - 22 juni 2008 22:21

Ja, Fia har varit bekymrad över Ässis konvalescens. Att inte bli tuggad i, kastad som en tuss och översprungen 140 gånger under varje promenad har gjort henne ordentligt förbryllad. Så hon har tagit saken i egna tassar och bjudit upp - och såklart fått sig en härligt tilltufsning igen. Och igen. Och igen. Men skam den som ger sig, tänker Fia, en vacker dag är det jag som segrar. Och försöker igen.

Och nu börjar alltså vardagen så sakta återkomma, med Fias mått mätt.

Ässi har kvicknat till och är återigen i sitt esse.

Maken till envis, ettrig & orädd sheltie har jag aldrig träffat. Men så har hon också gått i en hård skola;-)

Av Maria - 22 juni 2008 22:13

Ässis vattensvans repade sig på knappt en vecka. Men det var bra deppigt några dagar. Ont i tassen och vattensvans. Men nu börjar klon också bli bättre, även om det är en stund kvar innan allt är utväxt. Kruxet är bara att den tån ser mycket mera svälld ut än den "friska" och det bekymrar mig lite. Ska hålla koll på det, får vi se om det blir flera besök hos veterinären.

Nu börjar Älska-Pälska repa sig iaf - hur vi vet det? Hon börjar bli grymt odräglig på grund av den här ofrivilliga semestern ifrån - iaf fläckvis - hårt arbete;-)

Av Maria - 22 juni 2008 22:06

... för denna gång.

Vi har haft det kanon, kompisar med barn som kom på midsommarafton och stannade till midsommardagen - vi firade med champagne, sill & snaps, grillat & vin, bad (barnen mest-) in på småtimmarna. Ungar, hundar & hästar i en salig - men härlig - röra! Och så här tom & öde såg vår pool ut när alla vännerna åkt hem... 

Efter tre dagar av högsommarkänsla - trots ett växlande väder - vänder det nu och går mot mörkare tider... Och då har inte ens sommaren börjat. Känns det som. Visst är det märkligt, hur man går och väntar på att sommaren ska komma på RIKTIGT och innan man vet ordet av så är det höst. Snopet på något vis. Istället för att inse, att sommaren - det är den som är här och nu, bara lite nyckfull med väder och vindar.

Så passa på och njut - här och nu - för mera sommar än så här blir det inte!


Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards