Livet på landet

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Maria - 16 juli 2009 23:04

... har vi haft ikväll. Vi & Ässi, Gittan, Per och Ramses - och så Tomas och Lia. Och hur i fridens dar går det till, undrar ni nu? Jo, Tomas är en man med simultanförmåga, han klarar av att vara på båda stationerna samtidigt. Det ni! Utan att säga för mycket kan jag skvallra om att han fått en hel massa motion ikväll:)

Ässi taggad till tänderna inför utgången till B (kolla blicken):

Vi anlade A-stationen i skogsbrynet (där det var MASSOR av mygg - den svenska varianten, men för oss som inte är vana med stickmyggorna är det tillräckligt jäkligt...), och B-stationen låg därefter ca 500-600 m ut på ett öppet fält. Hundar och förare begav sig till B (så även Tomas, som sedan lämnade Lia och sprang tillbaka till oss på A). När Johnny sen skulle släppa Lia efter Tomas blev det på tok för mycket för Ässi - som redan innan var taggad till tänderna. När Johnny säger MARSCH till Lia sliter Ässi av kopplet (!) och rusar efter Lia (det är MIN husse!) och råkurret är ett faktum. (Nu skäms jag lite över vilken hund vi har... kanske vi borde fundera över en kurs på brukshundsklubben:) Hur det nu var så lyckades han lägga ner Ässi, varpå Lia ser sin chans att ge tillbaka och så var de igång igen. Nåja, på något sätt fick han isär mallebrudarna, och Lia kom ihåg att det var husse hon skulle efter, stack som en avlöning till A.

Lia på ingående, den blicken är inte heller att leka med:

Sen har alla hundarna gått som skållade troll, från B till A (ja, efter den lilla incidenten då...), från A till C, C till A och slutligen från A till D. Ingen tvekan - fullt ös medvetslös.

Ramses har givit järnet från början till slut, och mallebrudarna också, såklart.

Ramses på ingång:

Den som ändå har sprungit bäst ikväll är nog Tomas... men honom har jag tyvärr ingen bild på:)

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards