.. imorgon den 25 mars.
Här blir det glutenfria våfflor med anledning av allergi i familjen, och jag kan säga att de blir frasigare och godare än de traditionella.

Gör på mix i år, men det går lika bra att göra egen smet på glutenfri mjölmix.

Och så kokar jag jordgubbssylt på jordgubbar från i somras som jag fryste in. Och så vispgrädde förstås. Mums.
wiper
25 mars 2024 06:33
Jag hade inte en aning om att det är våffeldagen i dag. Det var rätt länge sen jag åt våfflor. Det är gott
Vad härligt att du har egenplockade jordgubbar till, mums!. Vad bra att glutenfria är så goda också.
Ha en skön början på veckan
Hälsning från Malin
http://wiper.bloggplatsen.se
Maria
25 mars 2024 09:28
Jo, våffeldagen infaller 25/3 och det är typ den enda dagen på hela året som jag gör våfflor.
Köper alltid ett flak (15 l?) jordgubbar när det är säsong, brukar ha drive på ICA, som jag rensar och fryser in och lättsockrar. Plockar fram till sylt (våfflor och saffranspannkaka) och kokar då. Ibland tar jag upp frysta rabarber och jordgubbar på vintern och gör rabarber/jordgubbspaj, så där oväntat mitt i vintern. Mumsigt.