Livet på landet

Alla inlägg under juni 2008

Av Maria - 19 juni 2008 23:51

Till alla som vi känner och alla ni som tittar in på bloggen då och då!

Hoppas ni får en riktigt härlig helg - och att vädergudarna är med oss, så vi kan sitta ute med sill och snaps!

Kram på er!


Av Maria - 19 juni 2008 23:44

Här kommer några somriga bilder på våra goa hästar:

Först ut är Titti som får tillbringa större delen av sina dagar i en ganska gräsfri hage, this long, nu har hon fått börja gnagt lite nån timme om dan - till hennes stora lycka:


Och så Edwin - vår vita prins som återvänt - och han är en riktig goding, även om han ibland är en riktigt knepig sådan:



Och här är Edwin från ovan:



Och så gentlemannen Hurris, en fantastisk vän:



Och så en porträttbild av vår gentleman:



Visst är dom fina?


Av Maria - 19 juni 2008 23:38

Några bilder på Fia i agilitytagen.

Tänk att våran lilla skrutt-Fia begriper vad hon ska göra med alla dessa agilityhinder!

På A-hindret:


På stegen:



Och i tvättkorgen (utom tävlan;-):


Av Maria - 19 juni 2008 23:30

Helgen som varit har vi tillbringat med husvagn, ungar och hundar vid klubben, som arrangerade DM i elitspår på lördagen och en elitspårtävling på söndagen. Vädret var lite si och så, några droppar regn föll på lördagen men på söndagen var det bättre. Jättekul, många som ställde upp för klubben och jobbade med resultat att många tävlande kunde erbjudas plats. På lördagkvällen var det gemensam middag för de som ville och kunde - misstänker dock att fotbollsmatchen eliminerade åtminstone några personer;-). Jättemysigt. Tjejerna passade på att träna agility med Fia när brukslydnaden var klar för dagen, och Ässi, ja hon fick som mest titta på när alla andra jobbade för en gångs skull. Inte alls tokigt tror jag - tänk vilka förväntningar hon har varje gång vi åker till klubben. Och nu var vi där en hel helg och hon fick inte göra nåt! Ja, mer än att titta ut genom fönstret i förtältet då...


Av Maria - 19 juni 2008 23:26

Då har den snart passerat, årets utan konkurrens härligaste tid, den mellan hägg och syrèn. Båda tjejerna har haft skolavslutningar, onsdagen den 11 juni och såklart i olika kyrkor, men det löste vi. Tack gode gud för kloning;-) Turligt nog firar man fortfarande skolavslutningar i kyrkan här, såg att i Östhammar hade man fått fira sin avslutning i en sunkig idrottshall. Stackars stackars. Den blomstertid nu kommer är fortfarande helt underbar och sommar med stort S för mig.

Och så blev det äntligen till slut S O M M A R L O V!


Av Maria - 8 juni 2008 19:15

Som om det inte räckte med en bortsliten klo och allt elände som det innebär var vi vid sjön hela dan igår och hundarna badade.

25 grader i vattnet - och ändå fick Ässi vattensvans. Så idag är det dubbelt så eländigt. Stackars liten. Ligger mest och funderar varför hon ska drabbas av allt elände... Den där lilla sheltierackarn, hon klarar sig ju undan allting hon... Hur nu det kan komma sig?


Av Maria - 8 juni 2008 19:13

Idag har Benjamin badpojke varit här och plaskat runt i poolen. Underbart väder för ett dopp!

Av Maria - 8 juni 2008 19:10

Medan Titti står i fång-fållan får killarna ha det så här härligt. Bästisar blev de på bums och det ser ut som om de trivs rätt bra med livet på landet...



Och så en härlig sommarbild på Eddie...


Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards