Livet på landet

Alla inlägg den 25 februari 2008

Av Maria - 25 februari 2008 17:01

Gick ut på eftermiddagen och la ett ca 300 m långt gärdesspår åt Ässi. Inledde med ett riktigt garnnystan, la sen som första apport en slangbit, därefter spetsvinkel och nästa apport var en vanlig spårpinne, vinkel igen och efter ca 50 m slog jag en volt (säger man så när det gäller hundar?) och ut på spåret igen, la som nästa apport en bläckpenna, sen en vinkel där jag stannade och backade 10 m på befintligt spår och sen gick 90 grader åt höger och sen en vanlig träapport igen, och så våran värsta roliga kampgrej som slut. Till saken hör att det har varit kraftig blåst här idag (det blåser alltid här eftersom vi bor i ett ensamt hus mitt ute på ett gärde, men just idag var det värre än vanligt;-) Spåret fick ligga ca 1,5 timme.

Jisses innan hon hade jobbat sig ur garnnystanet, men det var positivt i den bemärkelsen att hon insåg rätt snabbt att det gick inte att gå och slöspåra här inte, här var det till att koppla på dammsugarnäsan och sätta den 3 cm från backen på en gång. Och som hon spårar (nu låter jag nästan religiös igen - men det är inte långt ifrån...) - gudomligt! Hon plockade alla apporter utom pennan (så den körde vi "duttövningar" med innan vi gick in, och sen tog hon den också utan problem) och jag tror hon som mest var 10 cm åt båda håll ifrån spårkärnan. Vilken hund! Sen körde vi några snabba svängar och en tungapportering innan vi gick in och kalasade på en tuggpinne!

I övrigt har jag varit i väg på healing idag - kan varmt rekommenderas! Blivit av dåliga energier och fått påfyllning med nya, fräscha... Fick dessutom låna boken The Secret (som handlar om LOA - Law of attraction - som i korta drag betyder att det du tänker drar du åt dig mera av, attraktionens lag), som jag brinner av iver att få läsa. Jättespännande! Kruxet är att jag har tenta i Säljteknik & Etik på fredag, och den läsningen måste ju gå före... hur nu det ska gå...


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards