Livet på landet

Alla inlägg den 29 september 2010

Av Maria - 29 september 2010 23:34

... kommer här:

  

Och här:

  

En av Ässis vackra bröder! Som en stor, go nallebjörn!

Tack Sanne, för lånet av bilder!

Av Maria - 29 september 2010 23:18

... har valpisarna fått genomgå idag.  Hos farbror Per och tant Elna:) på XL Vet i Örbyhus.

Åkt bil för första gången - och det gick jättebra! Veterinärundersökningarna var ua förutom att lille Dunders små stenar inte kunde kännas av. Vad det betyder vet vi inte, men jag pratade med SKK på hemväg, och de sa att man fastställer ingen sådan sten-status förrän allra tidigaste efter 6 månader, gärna upp mot året.

I övrigt skötte de sig jättebra, både Dunder - som nu till min stora förtjusning har blivit ett under av social kompetens, hur nu det har gått till? - och Blixtra, som för tillfället inte besitter riktigt samma sociala kompetens;) men nästan.

Men - som veterinär Per så skämtsamt sa: Summan är konstant, det är föremålen som växlar. Och det kanske ligger någonting i det.

Hela vägen hem sov de små liven, det här var ett stort äventyr för dem, som knappast aldrig varit längre bort än vår gräsmatta sträcker sig...

På kvällningen har de fått sista dosen avmaskningsmedel innan leverans   , så nu är de vaccinerade, besiktigade, chippade och avmaskade.

Och alldeles, alldeles underbara. Fortfarande.

Godingarna...


Av Maria - 29 september 2010 23:09

... och trött som tusan efter ett dygn på havet. Men trevligt - mycket trevligt!

Måndagen började med jobb, ett tillträde i Skutskär. Sen raka vägen på tåget till Uppsala. Efter en härlig lunch med glada kollegor och vännen E var det dags för plock och mingel och föreläsning av PG Wettsjö på Katalin. Och hur rolig var inte han? Underbar att lyssna på!

Vidare iväg på ett chartrat tåg där vi försågs med delikatesser från Cajsas kök och som tog oss vidare till Värtahamnen och Silja Galaxy.

Välkomsttal av Maria Akraka, 3-rättersmiddag, dansband, hårdrock, och underhållning. Och disco, för den som ville. Hela natten lång för en del, inte för andra...

Tisdagen bjöd på båtfrukost och föreläsningar med fokus på Det personliga varumärket, flera väldigt intressanta, andra mindre. Däremellan promenerade vi runt bland utställarna på båten - en minimässa - där många uppländska företag var representerade. Lunch och mera föreläsningar på eftermiddagen.

Pricken över i var en verbal duell mellan Stefan Holm och Patrik Sjöberg, kopplat både till idrott och näringsliv - riktigt roligt faktiskt.  Tillbaka till Stockholm vid 19.30, samma chartrade tåg tillbaka till Uppsala, där vi såklart missade Upptåget med 5 CENTIMETER. Snopet, men vi överlevde det också.

Hemma igen, i det lilla huset på landet strax efter 22... lagom trött...

En rolig resa - trots att jag var fruktansvärt trött på måndagkvällen - som jag nog kan tänka mig att göra om!

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards