Livet på landet

Alla inlägg den 19 juni 2011

Av Maria - 19 juni 2011 23:55

... har det varit. Åtminstone lördagen, men då gick verkligen hela dagen åt till jobbet. Bra trött när man kommer hem efter en dag med många visningar, att vara påläst, på topp och trevlig hela tiden - det tar på!

Men - som jag sagt tidigare - världens roligatste jobb. För det mesta!

 

När jag kom hem fick jag verkligen anstränga mig för att masa mig ut med Bästa Blixten. Som tur var fick jag med mig Soffi, så vi cyklade en sväng med jyckarna och stannade och körde konkurrensuppletande med Mallisarna.

Vallade en korridor - ca 7 - 10 m bred - och la ut sex föremål. Skickade Ässi på första som hämtar - klockrent! Blixtra på andra - taggad till tänderna. Kruxet med lilla B är att hon tror att hon kan få välja av alla föremål som ligger ute. Hon plockar ett - men hittar ett som är roligare, och mer bitvänligt - och byter!

Igår plockade hon också ett som hon tog med sig en bit tillbaka, och inte riktigt ville komma in med. Men då pressade jag henne. Hämta saken! Och då tycker hon att jag är lite jobbig... men hon gjorde som jag sa, och det var huvudsaken.

Sen sprang Soffi längst ut i korridoren och bollade med kampen och släppte den på marken och kom tillbaka. Leta! Och då bränner det bara till i backen så drar hon...

Så - slutet gott, allting gott.

Tränade också några inkallningar - på lightnivå - ömsom får hon springa in vid sidan och ömsom slänger jag grejer bakåt. Men hon vet inte före vad som kommer att hända... och det är väl en del av grejen. Men roligt tycker hon att det är - som tur är.

Sen blev det varsitt godisspår med småttingarna, som - efter att ha fått suttit bundna och tittat på när mallisarna körde uppletande - också var rejält taggade när det var deras tur. Och det gjorde de mycket bra.

Spåra när man letar godis är väl ingen match, hälsar Bella & Fia!

Så - när det var dags för lördagmiddag i det lilla huset på landet, då släckte alla 4-beningar ner och sov så sött på lurarna, stora och små...

Härligt med nöjda hundar...

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards