Livet på landet

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Maria - 17 juni 2009 21:26

... håller fortfarande hov i huset. Busar och far som ett skållat troll när hon är vaken, och när hon sover kan inte vilda hästar väcka henne. Börjar följa med på kortare promenader och upptäcker världen! Och är fortfarande så underbar...

Av Maria - 17 juni 2009 21:15

...idag. Mycket. Tror Sofia t o m kan tänka sig sälja honom all inclusive. Idag. Förmodligen inte i morgon:)

Sofia hade anmält till Pay'n'jump på Gimo RK idag och skulle starta i två klasser. Modigt och bra gjort. Så vi drog iväg, lastningen gick bra och Ulla hängde också med.

Väl framme fick han stå i transporten en stund medan banbyggandet pågick. Det gick också bra. Lugn och fin som en symaskin. Nästan hela tiden.

När det sen var dags för hoppningen gick det inte så bra längre. Ett av hindren var en fejkad vattengrav, och si den skulle Edwin inte över. Nope, sa han och slängde av Sofia mitt i en vägran. Rakt över hindret. (Vill du över det där får du göra det själv:) Vilket resulterade i uteslutning, såklart.

Sofia arg och lessen och besviken. Bestämmer sig ändå för att hoppa banan igen, som sista häst (istället för att starta i nästa klass) - mycket modigt. Då gick det bättre, han gick banan runt men det var inte helt okomplicerat. Han vägrade några gånger på den fejkade vattengraven igen, men gick till slut över.

Så ikväll har det inte varit så kul i det lilla huset på landet, en mycket besviken flicka och en lite (väldigt lite?) ledsen häst och en mamma vars hjärta blöder för att hennes barn måste gå igenom egna besvikelser och lära av erfarenheter som är deras egna och ingen annans...

Och en pappa som säger:

Sånt är livet... Bryt ihop och kom igen!

Och det är säkert sant, imorgon är en annan, förhoppningsvis mycket bättre, dag.


Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards