Livet på landet

Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Maria - 24 juli 2011 23:51

... blev en timmes promenad i centrala köpingen, med Blixten, Clara & Bella. Gick toppen-toppen-bra! Jätteroligt. Varvade med lite korta lydnadspass där det var möjligt, och det gick också jättebra. Utanför distriktsveterinärmottagningen stod en schäfer och skällde för full hals - jamen då var det väl ett ypperligt träningstillfälle. Tyckte Blixten och jag, men förmodligen inte hundens ägare - kanhända tillika veterinär - för hon plockade in hunden illa kvickt.

Spännande när man kommer från landet - som hund - att få gå på trottoarer, möta människor med barnvagnar som stryker en i sidan, möta hundar och andra människor, gamla människor med rollatorer (och ja - Blixten har slutat skälla på dem nu:) och en massa annat kul. Och nej, hon blir inte det minsta berörd av det nu. Känns bra. Nu var det ju ett tag sen vi promenerade i centrum och jag tänkte att det var dags att uppdatera lite, men hon känns riktigt cool. Härligt.

Mera träning - ja, hemma blev det ett minipass med skyddsärmen - å hujedamej vad hon går igång på den. Jätteroligt, hon blir helt sjövild. Det gör att vi bara tar fram den korta stunder - men intensiva - och sen åker den undan. Men Blixten är inte dummare än att hon vet var den finns, och - om möjlighet ges - hämtar hon den mer än gärna på eget bevåg... Men DET beteendet belönas ICKE. Då åker armen undan tills VI bestämmer oss för att ta fram den.

Tyvärr, gumsan, den gubben gick inte...


Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards