Livet på landet

Alla inlägg den 12 april 2023

Av Maria - 12 april 2023 22:10

... ikväll,  för onsdagsträningen.

Ikväll var det min tur och J:s. Det hade torkat upp skapligt efter de senaste dagarnas sol, värme och blåst, och det var en tapper skara som dök upp. Jätteskoj.
Vi börjar alltid träningen med skott mellan 19-19:30, platsliggning och budföring med skott. Därefter kör vi platsliggning och budföring utan skott och sen hjälper vi till med lydnadskommendering för de som vill.

Jag var på grymt dåligt humör när jag åkte upp   , jag tycker att vi bara är i olag nu, Vinna och jag. Hon är skitdryg och jag är så less. Vår relation är katastrof. Ringde Sofia på vägen upp till klubben och beklagade mig över hur jobbig hon är och hur less jag är (läs inte har några verktyg att hantera henne med = blir arg istället och på dåligt humör, inte ultimat med en malle).

Så kommer vi upp och jag stålsätter mig för att det kommer att bli konflikter hela kvällen    - och så uteblir allting och hon uppför sig som vilken hund som helst! Jag fattar ingenting, hon går inte bananas på andra hundar, hon går inte ur händerna och hon lyssnar på vad jag säger! Nu är hon galet högtempererad men vi har det under kontroll! Vi tränar och hon är lös bland andra hundar utan att löpa amok - vi kör platsliggning, inkallning och budföring bland annat!
Hon är ingen baddare på momenten - men helheten och relationen till mig var jag så nöjd med   . Åkte hem med en riktigt riktigt go känsla (ringde också Sofia på hemvägen och tog tillbaka allt jag sagt på vägen dit   ).

Lilla Vinna-Pinna   , ikväll var du mattes hjärta. Det är inte varje dag, om jag säger så   -
(Och ja, Pirripirran var också med, men hon har ju sällan problem av den här kalibern   )

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards