Livet på landet

Alla inlägg den 23 april 2023

Av Maria - 23 april 2023 20:05

... och tillbaka på jorden igen, efter gårdagens flärd!
Kom hem från festligheterna i Gävle rätt sent, sen har hundarna, som fick märgben igår, väckt mig och behövt gå ut hela natten med 1,5 timmes mellanrum. Kl 8 gav jag upp och gick ut och kissade hundar och fodrade hästar, som skulle åka tillbaka till Halls idag (det kommer onekligen att bli lite tråkigt)

Efter frukost till Nyhetsmorgon kom tjejerna över på en fika för att babbla lite om gårdagskvällens festligheter och tittade i den fina fotoboken jag fick av Katta!
Hundarna var rent odrägliga, så jag gick ut och la varsitt spår åt dem, sen tog vi en promenad och sen gick vi spåren. Det gjorde sitt!  Fixade lite ute, krattade lite bland annat.
Stack till gymmet och tränade (blir alldeles för sällan,  bara en gång i veckan senaste veckorna) men idag blev det av. Nästan tomt på gymmet när jag kom före 15, men sen fylldes det på!

Hem sen tände i brasan för då hade det börjat duggregna...

Hade tagit upp kyckling och gjorde både kycklingwok med jordnötssås, flygande Jakob och stekta äppelklyftor i ugn.

Fattar inte vad energin kom ifrån, men där nånstans tog den slut  !
Nu söndagkväll och imorgon är det ny vecka, med nya möjligheter !

Av Maria - 23 april 2023 19:54

Igår lördag var min plan att ta det lugnt när jag kom från kyrkan. Plantera lite blommor, kratta lite gräsmattor, dricka kaffe i solen och lattja lite med hundarna.
När vi skulle åka från kyrkan bad tjejerna mig helt oförhappandes om att vara ombytt - ej hundkläder - och klar för upphämtning kl 16:05 på lördag em   . Jag förstod verkligen ingenting, och är ingen älskare av överraskningar (kontrollbehovet, Maria, kontrollbehovet   ) men just där och då fanns det av olika anledningar ingen möjlighet att protestera.

När tjejerna sen dyker upp efter 16 kommer de i stallskor och stallkläder som jag ifrågasätter (trodde vi skulle åka och äta nånstans?) men icke så. På med ögonbindel    kördes jag sen hit och dit, innan jag släpptes av vid Tierps station, där Vickan, Anette och Christina stod i finvädret med grattis-skylt, guldstjärnor, ballonger och bubbel!

Vilken överraskning!! Förskottsfirande av födelsedag   !

Vidare med tåget till Gävle och där gick vi på Brända Bocken för lite drinkar, och där anslöt också Katta (min bästis från barndomen och framåt), så himla roligt!

Efter några härligt goda drinkar (när drack man drinkar senast?) och härligt babbel gick vi vidare, och sista anhalten var Hits For You. Så sjukt jäkla roligt!

Fantastisk show och fantastiskt god mat, massor av skratt, så härligt! Personalen bjöd på sig själv och solklart blev alla som hade något att att fira uppmärksammade!

Vilken toppenkväll, så glad och tacksam för så fina vänner    som gör detta för mig! Stort tack också till mina tjejer Sofia och Clara som varit med och roddat i detta - allt utan att jag förstått något om vad som var i görningen!

(Och då lovar jag att de har en mamma med en blodhunds nosförmåga att sniffa upp avvikelser   !

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards