Livet på landet

Alla inlägg den 21 september 2008

Av Maria - 21 september 2008 22:15

Vilken underbar helg det varit! Tänk om alla höstdagar var så här härliga!

Älsklingshuset:


Höstbild på Fia:


T o m blommorna börjar bli lite höstiga:


Mera tagetes:


Pelargon mot stallväggen:


Gott & Blandat i ektunna:


Såna här dagar inser man vilken världsbästa årstid det här KAN vara...

Av Maria - 21 september 2008 22:04

... little horse;-)


Ja, så är då Edwin ensam kvar, för en stund. Lite lessen var han, men det gick över fortare än vi nånsin kunnat tro! Tänkte i värsta fall låna en häst av nån granne som sällis, om han skulle deppa ihop helt, men än så länge är det ingen fara. Han får gå in om natten & vila tryggt i stallet, när han är ensam. Han har börjat känna sig så trygg med Soffi, och är en helt annan häst än för ett år sen (tackochlov;-), i helgen har de varit ute på långritter i höstsolen & busat med kompisar. T o m lastningen börjar gå framåt, om än med myrsteg. Och hovslagaren har åkt härifrån TVÅ gånger utan blodvite nu - och två gånger måste väl nästan betraktas som en vana?


Vi vet inte ännu om vi får Titti tillbaka, och tänkte vänta med att skaffa någon mera häst innan vi vet hur det blir med henne & Bollnäs. Så vi avvaktar en stund till...



Av Maria - 21 september 2008 22:00

Idag har Hurris åkt med matte Marie till sitt nya hem på Gimo RK. Nästan på dagen 5 månader efter att han kom. Och vi har hunnit fästa oss rejält vid denna gentleman - så det blev många pussar & kramar innan han åkte.


Hoppas han får det riktigt bra nu, tills vi ses igen. Vi kommer & tittar till dig, Hurrisgubben! Tack för den här tiden!


Av Maria - 21 september 2008 21:54

Jyckarna går fortfarande - för det mesta - i koppel. Ibland fuskar vi;-) en liten stund. Tillexempelvis har Ässi & Fia fått busa lite på tomten i helgen.  Annars har det blivit härliga koppelpromenader i finvädret i helgen. Två huggormar har vi också sett - j*a kräk! - riktiga elaka bamsingar som vräker sig i solstrålarna på grusvägen. Nu gäller det att se upp, när höstsolen tittar fram. Inga mer ormbett, tack.

Jyckarna verkar pigga på sig, Ässi är ett energipaket utan dess like och vi längtar tills vi kan börja träna igen. Men vi håller oss på mattan en stund till, säkrast att göra som doktorn säger.

Här Fia när hon fuskar (från koppeltvånget;-):


Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards