Livet på landet

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Maria - 6 mars 2011 22:23

... har vi hunnit med i år igen. Mest via nätet i år, faktiskt. Bokrean häromkring har varit under all kritik   om man får säga så.

  

Keplers Hypnotisören och Theorins Blodläge hamnade i min korg, tillsammans med lite annat smått och gott. (När man sen ska ha tid att läsa är en annan femma...)

Böcker gillar jag. Köper det mesta och lånar nästan aldrig på bibblan.

Hade jag möjlighet skulle jag ha ett stort bibliotek, ett rum med infällda hyllor och böcker från golv till tak. Och två STORA öronlappsfåtöljer med varma plädar. Gärna också en braskamin. Å vad härligt...

Minns känslan från bibblan när jag gick i 3:an (ja, som ungarna säger: på dinosauriernas tid, morsan   ), doften av böcker, lugnet, bläddrandet... och så läsandet, förstås. Har alltid älskat bibblor. Och böcker.

När vi har röjningar här hemma och sambon tycker att vi kan kasta mina bokkartonger - kommer du nånsin att läsa dem igen? - då väcks nånting inom mig. ALDRIG! Never ever.

De ska sparas till mitt kommande bibliotek...

Av Maria - 6 mars 2011 22:18

... har vi roat oss med idag.

  

Både sambon och pudeln Bella fyllde år igår, sambon en himla massa år och Bella två. Kaffe på sängen med paket och lite firande med familjen under gårdagen, och idag blev det riktigt firande med hela halva släkten och mer därtill, smörgåstårta, kaffe och glasstårta och en och annan kaka.

  

Inte tokigt alls. Sambon blev grymt firad och som alltid är det roligt att träffas.

Pudel-Bella blev inte lika firad idag som igår, då kalasades på både tuggben och grisöron. Och Bella fick såklart välja först...

  

... som man ska få göra när man fyller år. Och de andra fick ta det som blev kvar...

Annars har vi - med Blixtra - i helgen hunnit med att både spåra och springa några sträckor rapport... höll jag på att säga, det handlar nog mera om förlängd budföring i dagsläget. Polletten har väl inte trillat ner riktigt än, och hon kommer att ha nära till ljud. Holy moses, hur ska detta sluta?

Men roligt tycker hon att det är. This far.

Och i morgon är det måndag.

Och kontraktsskrivning igen   ... vilket jag gillar!

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards