Livet på landet

Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Maria - 1 mars 2011 22:20

... gör jag också. För ovanlighetens skull.
Annars brukar jag alltid längta hem, men nu längtar jag alltså bort.

Jag tror att det kan tänkas ha att göra med att alla människor pratar om Thailand, Kap Verde och Sri Lanka. Eller andra exotiska resmål.

Såklart blir man lite längtansfull själv.

Grekland ligger mig mycket varmt om hjärtat, så jag surfade runt lite på Grekland häromdagen... och de här bilderna gör ju inte saken mindre värre, om jag säger så...

  

Så härligt...

  

Men - med 4 hundar och 2 hästar är det inte bara att ge sig iväg med en klackspark, det är en del som måste planeras, s a s...

Så vi tittar väl vidare och längtar... en stund till.

Av Maria - 1 mars 2011 22:12

... och vintern håller fortfarande sitt grepp om oss. Just nu har vi minus 6,5 grader här. Enligt Wikipedia är mars här hos oss i Sverige den första av vårmånaderna (dit mars, april och maj räknas), men som sagt, det märks inte än, i a f.

  

Har suttit i ridhuset ikväll när Sofia & Lorden haft hoppträning - och sett hur Sofia har återtagit makten över osäkerheten (när det gäller hoppningen) och över Lorden. Hon gjorde en kanoninsats ikväll - efter att ha funderat på att lägga av med hoppning generellt och hoppträningen i synnerhet - så visade hon både oss åskådare och hästen var skåpet skulle stå.

Mycket bra gjort!

Och Clara, hon kommer hem med ett MVG-resultat på senaste spanskaprovet - hur ska detta sluta? Omåttligt stolt blir man över det också.

Mycket bra gjort!

Själv har jag haft ett tillträde på jobbet som var lite annorlunda - på gott och ont - och som fick musten att gå ur mig, för en stund.

Men efter några timmar i ett kyligt ridhus är man right back igen   !


Men som sagt - visst skulle det väl vara härligt med lite vår?

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards