Livet på landet

Alla inlägg den 18 augusti 2012

Av Maria - 18 augusti 2012 23:13

... får man väl ändå säga. Tackochlov.

Ändå är det lite av en mental baksmälla att komma hem till dammtussar och hundhår, tvätt, dammsugare och matlagning igen. Vi har ju levt ett helt annat liv i 4 dagar nu - där man bara lämnat handdukarna efter duschen, ätit ute, druckit kaffe på Starbucks - och levt helt obekymrat.

Nu är vi tillbaka i vardagen igen. Bland fem lyckliga hundar - som jag åtminstone tror har saknat oss. Och en - lycklig? - sambo och pappa   ...

Blixtra var jättekonfunderad igår på Arlanda, men idag har hon varit desto mer "mammig". Vill vara i närheten, pockar på uppmärksamhet, kommer med grejer.

 

Vi har bara gått en långpromenad och kört några vändningar i fritt följ på gräsmattan - orken och lusten att träna har inte funnits idag. Inte för mig - men för Bästa B. Såklart. Hon har kommit släpande på kampleksaker, pinnar och apportbockar. Och vill, vill, vill.

Annars känns det som att jag tappat sugen lite. Efter 3 tävlingar i lkl III och inte något förstapris har motivationen dalat grymt kan jag säga. Har ju anmält till en lkl III till här i höst, och har väl i ärlighetens namn inga förväntningar på ett förstapris där heller. Inte just nu iaf. Men den som lever får se.

Nu ska vi bara ta det lugnt i helgen och ladda för jobb, ekorrhjul och skolstarter.

Och kräftskivor, hundtävlingar och valpkurser. Som kan bli precis hur roligt som helst   !

Av Maria - 18 augusti 2012 18:36

... och hemfärd från London. Planet gick inte förrän 18 från Heathrow så vi hade gott om tid på oss. Det innebar att vi packade efter frukost och ställde väskorna i hotellets luggage - room och tog bussen ner till stan för sista gången under denna resa. Lite shopping, kaffe på Starbucks och lunch hanns med innan det var dags att hämta bagaget och bege oss mot flygplatsen. Efter många glada skratt och något glas Chablis var vi sedan hemma på Arlanda kl 21.20 efter en lugn flygresa. Där möttes vi av bästa sambon och Blixtra;) Summa summarum har det varit några helt fantastiska dagar! Vi har fått uppleva London och haft grymt roligt - många skratt har det blivit. Så - alla är glada och nöjda och frågan är nu om det blir ytterligare 10 år med husmorssemestrar - i London;)?

Av Maria - 18 augusti 2012 18:22

... ägnades år strosande på stan, shopping för den som ville och hade råd, lattedrickande på Starbucks och lunch. I väntan på veckans höjdpunkt Phantom of the Opera med Peter Jöback i huvudrollen (heter det så även på teater?). Å vilken upplevelse. Jag vet inte om jag någonsin varit med om något så mäktigt. Musikalen spelades på Her Majestys Theater i West End - en sån där anrik majestätisk byggnad med pelare och röda mattor överallt. Livreklädda engelska herrar som serverar champagne i pausen utan att röra en min. Under första akten rann tårarna, jag var så himla överväldigad av både musik, PJ och miljön. En helt fantastisk föreställning - har ni någonsin möjlighet att se den - gör det! Efter föreställningen blev det ett snabbt ombyte på hotellet och sen middag på den italienska restaurangen Bella Italia som ska ha en eloge för att de kunde erbjuda både glutenfri pizza och pasta sen! En promenad i den ljumma Londonnatten hann vi med innan vi haffade en dubbel däckare för återfärd till Wedgewood Hotel.

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards