Livet på landet

Direktlänk till inlägg 25 april 2023

Ny vecka..,

Av Maria - 25 april 2023 21:52

... och buggkursen igår var fantastiskt rolig som vanligt   . Man är så ringrostig efter en vecka men innan man får gå hem för kvällen är man salig, så roligt är det!

Idag jobbade jag hemma på fm, sen kontoret på em. Stack till gymmet direkt    och tränade en knapp timme, innan jag åkte hem och la spår åt hundarna i hästhagen.

När spåren var utlagda gick jag in och gjorde en ugnspannkaka med bacon (håller på och rensar kylen inför resan, och idag var det mjölken som behövde användas upp).

Under tiden pannkakan svalnade gick jag först spåret med Vinna, som spårar jättefint, men bara tog en pinne (av 3)   . Kontentan blir att hon har ett större intresse av spåret, än pinnarna. Mera pinnlekar behövs, alltså. Hon är väldigt noggrann i spåret däremot och det är sällan problem i själva spåret, vinklar och sånt, tackochlov.

Pirran spårade så fint, och tog alla pinnar. Duktig vovva   !

Tog sen en tur och kollade tomatplantor, sådda från frön, som är på gång:

Och såg också att dahlialökarna börjar komma upp:

Så skoj!
Höstplanterade ute och där börjar det också sticka upp något, undrar om det inte är vitlök och salladslök. Roligt när man ser att det händer något!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 4 maj 19:42


? idag, tyvärr 0,5 p från uppflytt. Så jäkla surt. 7 appellspårhundar till start, 4 bröt. Antingen hittade de ingaspår, eller inga pinnar. Måstena varit jättesvåra förhållanden! Jag drog startnr 7 och fick alltså sista spåret. Två ekipage före mi...

Av Maria - Fredag 3 maj 21:59


? var ordet. Dessvärre inte alla människor förunnat. Medan andra fått för mycket. ...

Av Maria - Fredag 3 maj 21:58


Underbar tid, det här, älskar våren!

Av Maria - Fredag 3 maj 21:55

? ikväll, av entreprenör i trädbranschen. Valet stod mellan att stå på stege och beskära träd med elektrisk häcksax, eller leja hjälp. Jag valde det senare. Fick hjälp att klippa ner häckbuskarna och tukta häggträdet. Inget finlir, bara göra. Bl...

Av Maria - Onsdag 1 maj 22:17

Började dagen med lite hundträning - spår och uppletande. Spåret gick bra, men då var det skogsspår. Nöjd i a f. Mallenuttor. Pirripirran har ont i ett bakben och får inget göra, bara följa med på rastning. Fantastisk dag även idag, sol och v...

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards