Livet på landet

Alla inlägg den 6 april 2009

Av Maria - 6 april 2009 19:49

Ska människan hålla sig kvar tills någon knuffar av henne av stolen?

Att hon inte har begrepp om att avgå från alla stolar hon någonsin suttit på är ett frågetecken utan dess like!

Förtroendekris är ett grymt understatement!


Lånat från www.unt.se idag:

Möte om LO-basens öde avslutat

Mötet med LO:s styrelse som inleddes klockan 12 i dag är nu avslutat. En presskonferens ska hållas i LO-borgen om en halvtimme, alltså strax före klockan 20. Inför mötet var ordförandena i medlemsförbunden förtegna. (TT)
Mötet med LO:s styrelse som inleddes klockan 12 i dag har nu avslutats. En presskonferens ska hållas i LO-borgen om cirka en halvtimme, alltså strax före klockan 20.
Ordförandena i LO:s medlemsförbund var förtegna när de strömmade in på mötet där LO-basens Wanja Lundby-Wedins öde kan avgöras.
Dessförinnan deklarerade Jan-Henrik Sandberg, ordförande för Pappers, att han har förtroende för henne. Han menar att AMF-affären har viss del i opinionsraset för Socialdemokraterna. Även alliansen med Miljöpartiet och Vänsterpartiet har skadat S politik, anser han.
Sandberg tror dock att Lundby-Wedins agerande i AMF Pension-affären till viss del har sänkt Socialdemokraternas opinionssiffror.
-Jag skulle tro att den delvis har en koppling, men att det i grund och botten är andra problem som gör att partiets opinionssiffror rasar. IF Metalls ordförande Stefan Löfven vill inte säga om han fortfarande har förtroende för LO-basen.
-Inga kommentarer före styrelsemötet klockan 12 i dag, säger han till TT. Liknande kommentarer kom från de andra ordförandena. Löfven håller dock med Lundby-Wedin om att Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin inte ska ha någon åsikt om i fall Lundby-Wedin bör sitta kvar i AMF:s styrelse.
-Med all respekt för Mona Sahlin så är det inte partiets sak, säger Löfven. Pia Nilsson, riksdagsledamot (S), är "förvånad över den moraliska flathet som LO-ledaren besitter".
Av: TT


Inse att förtroendekapitalet är förbrukat för länge sen!

När ska det bli dags att ta ansvaret för sina handlingar?

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards