Livet på landet

Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Maria - 7 maj 2009 22:34

Äntligen har vår flock utökats med ytterligare en hund. Lilla pudelfröken Bella har flyttat hem till oss idag, efter en lång resa ända från Luleå. Vi hämtade henne i Karlholm, vid 16-tiden, och vi blev helt sålda när vi nu träffade henne för första gången.

Hon är pigg, vaken, social och otroligt frimodig. 9 veckor, på ett helt nytt ställe med säkert 5-6 andra hundar (syrran hade de varit till Gävle och lämnat tidigare) och ändå är det Bella som är först fram till dörren när vi kommer. Ett riktigt litet yrväder. Och fullständigt underbar. Bådar gott.

Sen vi kom hem är det nog ingen som fått nånting annat gjort (jo, husse har gått spår med Ässi:) än att bara beundra detta lilla svarta krullnystan.

Våra hjärtan svämmar över.

Och nu är hon våran... Äntligen. Gissa om lill-matte är lycklig - denna gång är det ju hennes hund:

Lite läskigt var det allt när hon skulle lämna hela flocken i Karlholm och åka ensam med oss hem till landet, men hon somnade nästan direkt i lillasysters knä och snusade så gott hela vägen hem.

Väl hemma välkomnade storasyrrorna henne - dock en i taget till att börja med - och det gick jättebra. Fia är överlycklig och Ässi tycker nog det är okej, men allra roligast med en ny lillasyster är ändå pipleksakerna:)

Så inatt sover lilla matte & Bella på en madrass på nedre våningen för att ha nära ut till pinksvängarna:). Vi andra sover nog så gott...

Av Maria - 7 maj 2009 06:49

Vi fick igårkväll en förfrågan från en mallepojke-matte om att para Ässi med hennes stiliga mallepojke... Per telefon, helt oväntat! Kul! Och mycket smickrande. Vi funderar en stund - Ässi har ju inte gått någon korning än, och resultatet av den är till stor del avgörande... såklart.

Men ändå... våran Storlur... Friad till...

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards