Livet på landet

Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av Maria - 12 augusti 2009 21:33

... har vi roat oss med en underbar kväll som denna. Stort tack till Tomas och Eva som sparkar lite på oss med jämna mellanrum - annars blev det väl ingenting tränat för oss:)

Åkte ut på Björklingeåsen och körde i alldeles underbar miljö, kvällssolen lyste på oss och luften började kännas lite höst, ni vet med aningens skärpa och utan kvalmet som varit de senaste dagarna. Och med en sån kväll - vad skulle kunna gå fel? Med världens bästa mallebrudar som springer brallorna av vem som helst... (det här kommer jag förmodligen att få ta tillbaka vid ett mindre kaxigt tillfälle:).

Både Ässi och Lia gjorde sitt bästa, med en inte så lång grundsträcka utan fokus istället på förlängningarna, och växelvis fick de gå först också och det förändrade ingenting - då menar jag farten och motivationen! Så roligt, det här är precis en sån laddning vi behöver inför SM. Glada, motiverade och hysteriskt springvilliga hundar, härliga marker och roligt sällskap!!

Fotade ingenting på träningen, men pausar med en bild av Ässi-rumpan vid sjön i somras - vacker till och med bakifrån:)

Båda Ässi och Lia hade störning på sträckan som hette duga, vi upptäckte nämligen att våra klubbkamrater var ute och tränade spår på samma marker... Ett av spåren gick över C-stationen och där hade Ässi ringat en vända innan hon gick på husse-spåret och drog järnet till D. Lia hamnade i en ännu värre situation - förutom spåret kom också ett rådjur traskandes över C strax innan Lia kom i 140. Hon grejade det galant och tog sig utan problem till D, och båda hussarna var så stolta över sina tjejer. (Ja, hundarna alltså - tro inget annat:)

Mycket lyckad träning! Tack för att ni tar med oss ut - E & T!

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards