Livet på landet

Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Maria - 23 augusti 2009 20:37

Idag var det generalrepetition i rapport inför nästa helgs SM i Falkenberg! Åtminstone för Ässi och Dizel, som idag fick träna med Waidra och Banjo.

Och vilka hundar! Idag tror jag alla hundar fått raketbensin, för attans vad det gick undan. På två skick hade Ässi och Dizel på sekunden samma tid! Imponerande (men också oroväckande:)! Banjo var dessutom snabbast på någon utav sträckorna och låg jämnt på övriga sträckor! Undrar vad Lena matar honom med?

Banjo mellan två skick, ser lugn ut - men skenet bedrar. Attans vad det går undan när han kommer på rapporten. Han kommer helt klart att bli en farlig konkurrent i eliten i höst. Kolla blicken bara:)

Dizel är också en raket, och går med en rasande fart och en hejdlös motivation. Här i vila mellan två skick - men hela tiden på g:

Waidra sprang idag två sträckor, då hon opererats under senhösten och inte riktigt är i full gång än, så hon blev kvar ute på station C och D. Också i en rasande fart och med en motivation som heter duga!

Stora Luren var mycket piggare idag än i går - mtp jordgetingsticken eller vad det nu är som distraherar henne - och väldigt glad och springsugen. Och springer, det gör hon med den äran. Och glädjen.

Ässi med STORA belöningen på A-stationen:

Världens bästa. Hur det än går nästa helg!

Här med sitt nya fina tjänstetecken, som hon invigde idag:

Vacker till och med bakifrån. Har ni hört den förut?

Summa summarum kändes det som ett bra genrep. Tror alla var riktigt nöjda och ingen hund strulade på någon sträcka. Hurra!

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards