Livet på landet

Alla inlägg den 12 september 2009

Av Maria - 12 september 2009 22:40

... och andra ledarskapsteorier är en utbildning med litteratur och frågeformulär framtagen av Försvarshögskolan och som Johnny har fått förmånen att vara med på genom sitt jobb under veckan som gått. Oerhört spännande, en kurs i självkännedom och självrannsakan i sin roll som ledare, på ganska hög nivå, och som ger upphov till reflektioner man inte tidigare stött på. I stort har kursen handlat om inspirerande motivation, intellektuell stimulering och personlig omtanke om och till sina medarbetare. Och olika former av ledarskap.

Jag som älskar personlig utveckling i alla de former är ju milt sagt avundsjuk på honom Skrikandes!!

Ikväll har vi diskuterat och dryftat och bollat och pratat i massor om detta. Åh - så himla utvecklande. Om man bara sen vill, orkar och kan genomföra allt detta är en annan femma.

Som Sören Kirkegaard (dansk filosof, teolog och författare) en gång sagt:

"Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv."

Sååå sant!

Livet är fullt av möjligheter - om man bara vågar!

Go for it!

Av Maria - 12 september 2009 18:22

... när det klipptes och kammades idag, ja det var vi det, som är riktiga hundar utan att behöva frisera oss Flört:

  

Hälsar Sennivikens Älska och Linndoug's Firefly...

  

Avundsjuka? Vi? Nej, inte alls. Vi sitter bara nedanför trimbordet och tittar på för att vi inte har något annat roligare för oss... Skäms

Av Maria - 12 september 2009 18:13

... light, har vi ägnat oss åt en stund idag. Light innebär för vår del att vi "friserar" det mest akuta på vårt lilla lakritstroll. Idag har det handlat om pudelmulen, tassar, svans och så lite allmän tillklippning. Samt klor, öron och allt annat som hör till. Sen får vi hjälp av vår vän Elisabet att frisera igenom henne på riktigt med jämna mellanrum, men man kan säga att vi försöker hålla efter det lite själva:)

Och lika söt blir hon varje gång, vår lilla pudelfröken, som vi friserar henne.

  

Titta bara, på blicken. Den hunden går inte av för hackor, jag lovar. Och det är precis vad blicken säger.

  

Hon har huvudet på skaft, vårt lilla lakritstroll, hon vet vad hon vill och det med besked. En mycket livlig hund som kan säga ifrån när hon tycker att det räcker, men som samtidigt är alldeles underbar. Och som alltid är med på allt som händer.

  

Här i helfigur med Lilla Matte:

  

Det känns fortfarande som att hon växer lite i otakt, sist vi ställde upp henne såg hon avlång ut, men idag när vi tittar har benen växt, så idag är hon avlång på höjden, om man kan säga så.

Men så är hon ju bara ett halvår än, vi ska prova ställa henne något framöver så vi får en bedömning. Kan vara kul att ha, även om hon - vad utställningen än säger - är samma lilla goa pudelunge för oss. Såklart!

Presentation


Livet på landet

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Besöksstatistik

Vädret hos mig

Mera Dog


Ovido - Quiz & Flashcards